Moor fotografie is het bedrijf van Peter en Hetty van Veen. Een jong bedrijf waarin klantbeleving en fotografie centraal staan. Het bedrijf is ontstaan uit de liefde en passie voor fotografie, creativiteit en techniek. Met veel enthousiasme worden wekelijks workshops gegeven aan leergierige fotografen op diverse vlakken binnen de fotografie.

Peter van Veen heeft zich vanaf het allereerste begin verdiept in de ontwikkelingen en technieken van de digitale fotografie. Door die opgebouwde kennis en vaardigheden te koppelen aan de mogelijkheden en kansen van het internet, is hij uitstekend in staat om mee te denken en in te spelen op de wensen van de klant.

Moor Fotografie denkt graag met u mee, met uw ideeën, met de vormgeving èn met de realisatie.

Moor Fotografie zorgt dat het draait !!

Moor 360 Fotografie is onderdeel van Moor Fotografie. Alles op deze site is eigendom van Moor Fotografie/Peter van Veen tenzij anders aangegeven. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gepubliceerd. Op alle rechtsbetrekkingen van Moor Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van de Fotografen Federatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005. Moor Fotografie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 18078301 en bij de Belastingdienst met BTW-nummer NL169625175B01. Bank: ABN-AMRO 62.47.86.196 t.n.v. Moor Fotografie te Werkendam.